25-08-09

Tornooi De Pinte 23-08-2009

Dit weekend sloten we onze oefencampagne af met het tornooi van de Pinte. Enkel onze sterk presterende laatste man Dante ontbrak wegens familiale verplichtingen. Voor trainer Thierry meteen de gelegenheid om nog wat te experimenteren met de opstelllingen. Zo zouden Sam en Elias vandaag uitgespeeld worden als laatste man, iets wat ze met verve deden.

Onze oranje-zwarte boys werden ingedeeld in de reeks bij Oostakker en Sparta Petegem. Wedstrijden van telkens 2 x 12 minuten zouden beslissen over winnaar en verliezer. De temperatuur deed alvast flink zijn best waardoor onze supporters de namiddag zouden doorbrengen op een vaste stek, lekker in de schaduw en voorzien van soms een drankje!!!

Met een tussenpauze van 2 uur werden onze poulewedstrijden afgehaspeld. Tegen Oostakker duwden de jongens onmiddellijk het gaspedaal in. Met mooi samenspel werden de geeltjes verplicht om op eigen speelhelft te kamperen. Doelpunten konden niet uitblijven. Bij de rust stond een mooie 5-0 op het bord. Trainer Thierry, tijdens de match druk in de weer met het geven van richtlijnen, was alvast tevreden en spoorde onze jongens aan om op dit elan voort te gaan. Na de rust pasten ze zich echter teveel aan de tegenstander aan waardoor het spelbeeld verwaterde en de persoonlijke actie werd opgezocht. Hierdoor sloten we af op een toch mooi eindresultaat van 7-0.

De tweede match gaf ons de gelegenheid om revanche te nemen op Sparta Petegem voor het onterecht verloren oefenduel van een goede week terug. We maakten er een echte demonstratie van. De aanvalsgolven bleven de volledige match doorgaan. Centraal, links of rechts, het maakte niet uit, de goalie van groen-zwart stond in een schietkraam. 10-1 was het logische gevolg. Op naar de finale tegen de promovendus van derde klasse: Standaard Wetteren. Meer tegengewicht werd verwacht en kregen we ook. De eerste helft was terug oranje-zwart getint. De bal wilde er aanvankelijk niet in, een scenario die we onlangs nog meemaakten. De pogingen stapelden zich op tot Ward met een mooi afstandsschot de spanning wat weg nam. Kort daarna lukte hij een tweede treffer waardoor we gingen rusten met een 2-0 voorsprong. Onze overmacht konden we in de tweede helft niet meer demonstreren. Ons spel verwaterde terug en we begonnen te zenuwachtig te spelen. Met wat meeval scoorde Wetteren een tegentreffer nadat Gentiel kort daarvoor een eerdere goede kans had verijdeld. Een gelijk spel hing nog eventjes in de lucht maar gerechtigheid geschiedde, we sloten de match winnend af met 2-1. Toen restte er ons nog het verloten van de trofee. Robbe werd de gelukkige. Hij kon na de match letterlijk met de bal(de beker) gaan lopen.

Proficiat aan onze jongens en aan trainer Thierry voor de goede coaching. Speciale vermelding ook nog voor onze nieuwelingen Jens (6 doelpunten) en Robbe (links achter!) voor hun goede integratie in de groep. We zijn klaar voor de competitiestart van aanstaande zondag.

 

GH

22:57 Gepost door U11 KMSK Deinze in Verslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.