14-03-10

Torhout - Deinze 2-2

De match van de gemiste kans(en)

Afgelopen zondag waren we te gast op Torhout, een voor ons onbekende ploeg. Een stevig team want de andere ploeg beet er eerder dit seizoen zijn tanden op stuk.

De voorbije weken oefenden we reeds twee keer op een groot veld. Daarom vielen de afmetingen van de Torhoutse grasmat toch wel heel klein uit. Een ferme trap en je was meteen aan de overkant.

Na een openingskwartier waar onze oranje-zwarten te slap duelleerden en Torhout bijgevolg  licht overwicht had, namen onze jongens het commando over. De volgende 45 minuten toonden ze met momenten mooi combinatievoetbal. Er liep echter één rode draad doorheen de match namelijk het missen van opgelegde kansen. Wie niet scoort, kan immers niet winnen. Meer dan 10 doelrijpe kansen werden bij elkaar gespeeld. Deze werden ofwel door de plaatselijke goalie vakkundig geplukt, zelf de nek omgewrongen of door een stuk metaal geneutraliseerd. Gelukkig werd er toch nog gescoord. Ward zette ons, na een combinatie Sam-Milan, op een 0-1 voorsprong. Op 5 minuten tijd en na twee foutjes achterin keken we onverwacht tegen een 2-1 achterstand aan. Toch enige gerechtigheid toen Sam na een corner de eindscore op het bord schoot (2-2). We kregen nog kansen genoeg om de score verder uit te diepen maar de reden kent de lezer ondertussen. Jammer, een gemiste kans ook om na een toch wel heel wispelturige winterstop terug aan te knopen met de overwinningen. Onthouden we echter de wil en intenties om verzorgd voetbal te brengen. Dit moet renderen. Jammer dat onze West-Vlaamse tegenstander een ander soort voetbal bracht. Het combinatie voetbal mogen we (hopelijk) wel verwachten van onze volgende tegenstander. Allen op post zondag voor de match op Tubeke.

13:41 Gepost door U11 KMSK Deinze in Verslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.