07-09-10

04-09-2010 KMSK Deinze - FC LUINGNOIS 7 - 2

Afgelopen weekend luisterde onze opponent naar de naam RFC Luingne, een club uit Henegouwen. Voor Deinze een nobele onbekende doch volgens collega-afgevaardigde Andy een “stevige” ploeg. Dat de rood-witten niet kwamen om de inmiddels talrijke konijnen te tellen, bleek al snel bij de aanvang. Na balverlies vuurden ze een eerste maal, maar het doelhout verhinderde de openingsscore. Deinze herstelde het evenwicht en dreigde via Ruben, geposteerd als aanvaller, een eerste maal. Maxime (bal te ver van de voet) en Ruben op (super)snelheid , kregen de volgende doelrijpe kansen. De voorsprong kwam er dan toch. Op het kwartier bediende Milan met een doorsteekpas Maxime die laag binnenschoof. Enkele minuten later kreeg Linus een cadeautje met een rood-witte strik. Hij trapte  half op de bal maar zijn schot bleek toch nog "hard" genoeg om de doelman te verrassen. Een volgende aanvalsgolf kende terug succes. Doorsteekpas Maxime op Elias, knap man in de wind, en na een schot/lob  kon de doelman zich terug omdraaien (3-0,21’). Luingne liet de moed niet zakken en versierde nog drie kansen voor de rust. Nadat Gentiel een schot knap had gered, was hij echter kansloos bij een kopbal op corner. We zochten de kleedkamer op bij een 3-1 stand.

 De “koffie” had deugd gedaan want Deinze zette Luingne bij aanvang van de tweede helft vast. Een treffer was het logische gevolg. Zo was Jens bij de pinken om een afgeweerd schot van Flo binnen te tikken. De tegenstander veerde echter nog éénmaal op. Na een eerder gemiste kans, kreeg hun spits plots de bal cadeau en bedankte met een strak en onhoudbaar schot. Dan was het  Luingne-vat echter af. Deinze heerste nu uitdrukkelijk op het middenveld met Flo als uitblinker. Hij zag zijn inzet bekroond met een doelpunt na een rush van op het middenveld.(5-2 45’). De kansen volgden elkaar verder op. Tien minuten later kende Gianni succes op voorzet van Flo. Maxime plaatste het orgelpunt met een tweede treffer, zijn tweede kopbaldoelpunt van het seizoen, op corner via Enrico. Een knappe derde overwinning in evenveel matchen. We hebben onze start alvast niet gemist. Tot de volgende!

Geert

PS: Wie nog wat korte video's wil zien over deze match, klikt best op bijgevoegde link (blog van Luingne). Je vindt er trouwens ook een klassement in terug.

 http://www.u11rfcluingne.sitew.com/#Breves.A

20:28 Gepost door U11 KMSK Deinze in Verslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.