06-11-10

06-11-2010 Deinze - Sint-Niklaas 7 - 1

Ondanks de overvloedige regen van de voorbije nacht wachtte ons een mooie thuisgrasmat voor het tweede treffen tegen Sint-Niklaas. Tijdens de “tactische” besprekingen werden de jongens nog eens herinnerd aan de eerste partij waar we een mooie voorsprong nog bijna te grabbel gooiden. Meer dan de helft van ons team had deze week een intensieve voetbalstage achter de rug. Het was dan ook de vraag in welke mate ze die inspanningen hadden verteerd. We begonnen alvast wat slapjes aan de match. We eisten de bal wel op maar het kwam aanvankelijk niet tot vlotte acties. De voorzetten kwamen niet aan waardoor een eerste treffer een tijd op zich zou laten wachten. Gianni zag op pas van Linus een eerste schot geweerd worden. Enkele minuten later miste een kopbal van Linus precisie. Geel-blauw streed voor wat ze waard waren en maakten het ons niet gemakkelijk. Rond de 20ste minuut dreigden ze een eerste maal maar Gentiel ging gepast plat. Kort daarna werd Gianni gelanceerd door Jens. Op snelheid troefde hij de verdedigers af, omspeelde de doelman en zorgde voor de bevrijdende eerste treffer(22’; 1-0). Kort daarna werd een mooie combinatie tussen Jens en Enrico afgerond door alweer Gianni, die de laatste weken vlot het doel vindt (24’;2-0). We doken de kleedkamer in met een verdiende voorsprong.

 

De tweede helft zouden we sterker voor de dag komen. Hierbij viel het verschil in duelkracht op. We wonnen steevast de duels. Onze middenvelders hadden de bovenhand en onze verdedigers waren steeds iets sneller op de bal. Hierdoor kon onze opponent Gentiel nauwelijks aan het werk zetten. Ons doelpuntensaldo liep hoger op. Flo dikte aan nadat de bezoekende doelman de bal niet kon klemmen (33’; 3-0). Rond de veertigste minuut zette Jens zich sterk door waardoor hij enkel foutief gestuit kon worden. Aanvoerder Dante trotseerde zijn zenuwen en schoot de penalty beheerst in de hoek binnen (4-0). De bezoekers konden de eer redden. Een vrije trap werd knap en onhoudbaar binnen geshot (42’; 4-1). Ook het laatste kwartier kleurde oranje-zwart. Flo scoorde zijn tweede van de namiddag op hoekschop (44’; 5-1). De kansen bleven komen.  Zo werd een voorzet van Linus knap meegenomen door Jens. Hij omspeelde de doelman en bekroonde zijn sterke partij met een doelpunt.(47’; 6-1) Kort voor affluiten forceerde “nieuwe” spits Sam een actie. Hij bediende Flo wiens schot werd afgeweerd. Miguel stond echter op de goede plaats om de rebound binnen te tikken. De eindscore was een feit. (58’; 7-1) Terug een dikke proficiat aan coach en spelers.

 

Volgend weekend trekken we met een gewijzigde ploeg naar Hamme. We duimen alvast!

  

Geert

 

16:12 Gepost door U11 KMSK Deinze in Verslagen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hier een papa van een spelertje van SKSN .
Deinze is zonder twijfel de best voetballende ploeg uit onze reeks met een dik verdiende overwinning tot gevolg. Onze jongens hebben 60 minuten gestreden voor wat ze waard waren , wat een grote verdienste is als de tegenstander bij momenten de bal ongrijpbaar maakt.
Voor mij maakt het niet veel uit maar als St.Wetteren bij jullie op bezoek komt hoop ik toch stiekem dat je hen zult verslaan !!
Groetjes vanuit Sint-Niklaas !!

Gepost door: Jan | 09-11-10

De commentaren zijn gesloten.