24-01-11

22-01-2011 Torhout - Deinze 1 - 3

Geen sneeuw, geen overvloedige regen of onverwachte beslissingen om roet in het eten te gooien. Neen, er stond nog eens een onvervalste match 11 tegen 11 op het weekendprogramma. Torhout, een stugge tegenstander, waartegen een vorige confrontatie winnend werd afgesloten doch waarbij we  stevig uit onze pijp mochten komen. De match begon echter afwachtend. De zwart-wit-groenen stoorden goed waardoor lang uitgesponnen acties op zich lieten wachten. De kansen waren in het eerste kwart dan ook op één vinger te tellen : Jens kopte een kopbal na hoekschop voorlangs.

Het spel bracht naderhand beterschap. Rob, gelanceerd door Flo, zette zich in de 18de  minuut op rechts sterk door en de daaruit vloeiende gevaarlijke center werd door de thuisdefensie in eigen doel verlengd. Niet veel later een actie op links. Maxime hield enkele spelers aan de praat, tikte door naar Enrico, die met zijn harde linker de voorsprong verdubbelde(0-2,20'). Tussendoor prikte de thuisploeg tegen maar Gentiel werd nauwelijks bedreigd. Tot de scheids besloot om een handje toe te steken. Een correcte tussenkomst van Elias in de 16 werd anders geïnterpreteerd. Strafschop luidde het zware verdict en alom verbaasde blikken bij "vriend en vijand". Met een harde knal werd het geschenk aangenomen (1-2; 24') 

De tweede helft vertoonde een ander spelbeeld. Van bij het tweede fluitsignaal werd Torhout op de eigen speelhelft terug gedrongen. We hadden veel balbezit maar creëerden relatief weinig doelrijpe kansen. Zo had een voorzet van Rob meer verdiend.  De kleine marge bleef op het bord staan tot de  47ste minuut. Toen rolden we op links een mooie aanval uit die op rechts eindigde bij Ward. Op volle snelheid pegelde hij de bal hoog in doel, meteen een geruststellende voorsprong(1-3). Naderhand kregen we nog enkele kansen via Gianni (doorsteekbal Milan) en Ward (schot naast). De score zou echter niet meer wijzigen. Oranje-zwart kreeg een verdiende overwinning zeker op basis van het overwicht in de tweede helft. Dank aan Marnik ook om de coaching van onze "Bulgaarse" trainer over te nemen.

22:36 Gepost door U11 KMSK Deinze in Verslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.